Горанов: Пликове на Божков не са стигали до мен (Видео)

Горанов: Пликове на Божков не са стигали до мен (Видео)

Финансовият министър Владислав Горанов коментира твърденията на Васил Божков, че му е давал пари в пликове като неверни и отрече да е получавал каквито и да било пратки от хазартния бос, предаде Новини.бг.

Досега не съм си позволявал коментари по тази тема и няма повече да коментирам, каза още министър Горанов. И пред прокуратурата заявих, по време на разпитите, че подобни твърдения са вероятно следствие на специфичните климатични условия, при които в момента се намира обвиняемото лице, допълни той.

Легитимното българско правителство може да бъде сменено само с легитимни избори. 

Така коментира финансовият министър Владислав Горанов протестите от последните дни в страната. 

Той отхвърли вероятността както самият той, така и правителството да подаде оставка. ГЕРБ няма да подаде оставка, докато не изпълни всичко, което е заложено в управленската програма на партията. 

Горанов коментира и искания вот на недоверие от БСП, като заяви, че все още ГЕРБ не са се запознали официално с мотивите, но заяви, че левицата не е в кондиция да управлява.

„Това няма да е успешен вот, тъй като партньорите, подкрепящи правителството са консолидирани по това, че има какво още да свършим. Ще отхвърлим този вот на недоверие, когато бъде внесен, тъй като още не сме се запознали с него официално“, заяви Горанов, предаде Нова телевизия.

Министърът на финансите Владислав Горанов и председателите на парламентарните комисии по здравеопазване и бюджет и финанси д-р Даниела Дариткова и Менда Стоянова посетиха УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив във връзка с проект за строителство на нов педиатричен и онкохематологичен комплекс.

И вицепремиерът Красимир Каракачанов коментира искането за оставка на правителството и заяви, че това не се обмисля на този етап. Той беше категоричен, че българските граждани са в правото си да протестират, но призова да не се стига до провокации по отношение на полицията.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *