Домусчиев: Утвърдихме „Нова“ като безспорен лидер на пазара

Домусчиев: Утвърдихме „Нова“ като безспорен лидер на пазара

Последните две години „Нова Груп“ се утвърди като безспорен лидер на българския медиен пазар. Това написа вече предишният собственик на телевизията Кирил Домусчиев във Facebook профила си по повод новината, че сделката с „Юнайтед Груп“ е финализирана и вече притежава цялата група.

„Бих искал да изкажа специални благодарности на целия екип на Нова Броудкастинг Груп и останалите дружества от групата за положените усилия, всеотдайната и професионална работа през последните почти две нелеки години, в резултат на които Нова Груп се утвърди като безспорен лидер на българския медиен пазар“, каза Домусчиев.

„Това нямаше да е възможно, ако не бяхме заедно и ако не се справяхме заедно с предизвикателствата, пред които ежедневно бяхме изправяни“.

Той потвърди, че днес е финализирана „успешно сделката по прехвърляне на 100 % от собствеността ни в Нова Броудкастинг Груп“.

„Вярвам, че новият собственик ще продължи да полага усилия за развитието и модернизирането на Нова Броудкастинг Груп, което ще е предпоставка за постигането на още по-големи успехи и за запазването на групата като вечен лидер на пазара на медийни услуги!“, допълва Домусчиев.

Източник: https://www.economic.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *