Кметове от ГЕРБ не били допуснати на срещата с Радев в Калофер

Кметове от ГЕРБ не били допуснати на срещата с Радев в Калофер

06 януари, 17:55 /

Кметове от ГЕРБ не били допуснати на срещата с Радев в Калофер

Снимка:

Кметове на малки населени места от ГЕРБ се оплакаха, че не били допуснати на срещата с президента Румен Радев в Калофер. Държавният глава беше там по случай 173-годишнината от рождението на Христо Ботев. В родния град на поета-революционер Радев се среща с кметовете.

Няколко представители на ГЕРБ обявиха, че не са били допуснати, съобщи bTV. Те поискаха Радев да не дели кметовете по политически признак. Освен това заявиха, че няма проблем изборите да се проведат през март.

„Не може председател на сдружението да кани само кметове от БСП! Имам чувството, че тази среща е политизирана, тъй като получавам информация за дейността на сдружението, но точно за тази среща не съм информирана“, заяви Румяна Самоковарева от с. Крумово.

Самият Радев коментира, че не е делил кметовете и не е бил запознат с това кой е поканен: „Аз не знам, че има други хора, желаещи за среща с мен. Не знам. Ето, кметът ме кани, идвам тук, влизам при него“.

По думите му тези, с които е говорил, са му се оплакали, че нямат логистична готовност за избори в условията на пандемия – липсват както хора за избирателните секции, така и дезинфектанти и маски.  


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *