Мъртвата жена, намерена в р. Струма, е майка на 4 деца

Мъртвата жена, намерена в р. Струма, е майка на 4 деца

49-годишна жена от кюстендилското село Копиловци намери смъртта си във водите на река Струма. Валя Найденова е местен жител, тя е майка на четири деца. Има и две внучета.

„Много сме изненадани от случилото се, Валя никога не е споделяла, че има някакви проблеми. Семейството ѝ е добро, тук живеят от години. Има три дъщери те са родени някак си пред две години – 20,22 и 24 годишни са момичетата, има и едно момче.

Последно знам, че работеше като ходеше да бере череши. Мъжът ѝ пък тук е пазач във фабриката за изкупуване на плодовете от италианците. Едва ли финансови са причините тя да предприеме такива действия. Винаги е работила нещо”, споделят местните жители.  


„Действително жената е от нашето село. Голяма трагедия за семейството, поднасям съболезнованията си”, сподели потресена от трагедията пред „Струма.бг“ кметът на селото Мирослава Костадинова.

Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, следи от насилие не са установени.
Трупът е закаран в кюстендилската болница за аутопсия, започнато е досъдебно производство по случая в РУ-Кюстендил, уведомен е и дежурен прокурор.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

Източник: Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *