Прокуратурата се самосезира заради джигита с G класа на бул. „Раковски“

Прокуратурата се самосезира заради джигита с G класа на бул. „Раковски“

Софийска районна прокуратура (СРП)се самосезира по повод на публикации в медиите, от които е видно, че шофьор на лек автомобил – джип, блокира движението на кръстовище в столицата. В тази връзка прокурор от СРП образува досъдебно производство за престъпление по чл. 325, ал. 2 вр. ал.1 от НК. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

В телевизионно предаване, излъчено на днес в ефира на национална телевизия, се вижда как на кръстовището на бул. „Цар Освободител“ и ул. „Георги С. Раковски“ шофьор на джип извършва непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като блокира движението и създава няколко предпоставки за пътни произшествия и след като прави опит да се включи в движението, реализира пътнотранспортно произшествие със спрял на пътя лек автомобил, в който има жена. Деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост.

Разследването, водено под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура, е възложено на 01 Районно управление – СДВР.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *