Психар разстреля трима френски жандармеристи

Психар разстреля трима френски жандармеристи

Мъж с психични отклонения е разстрелял трима жандармеристи при инцидент в централната част на Франция, предаде Би Би Си.

Екипът на министерството на вътрешните работи е получил сигнал за домашно насилие в село Сен Жуст. Когато пазителите на закона се доближили към жилището, 48-годишният мъж е открил огън по тях.

„Вследствие на стрелбата са загинали двадесет и една годишният Арно Мавел, четиридесет и пет годишният Сирил Морел и Реми Дюпои (на 37 години)“, разказа вътрешният министър в Париж Жералд Дарманен, който е изказал своите съболезнования на близките на убитите.

Ръководителят на силовото ведомство потвърди информацията за ранения жандармерист. Министърът не разкри самоличността на пострадалия, но посочи, че няма опасност за живота му.

„Служителят е получил прострелна рана в крака. Нашите действия продължават“, каза още Дарманен.

Министърът също разказа, че жената, подала сигнала, е спасена. Той обаче не разкри подробности около нейната самоличност.

Според наличната към този момент информация четиридесет и осем годишният мъж е имал и проблеми със съда. Той е бил викан пред магистрати по дело за попечителство над деца.

Източник: Новини.бг

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *