„Софарма Трейдинг“ вече ребрандира новите си аптеки

„Софарма Трейдинг“ започна поетапно да ребрандира в концепцията SOpharmacy обектите на „Санита”, „Сейба аптеки и дрогерии” и „Софийски аптеки“, след като през октомври компанията финализира придобиването на дружествата „Ес Си Ес Франчайз“ АД и „Санита Франчайзинг“ АД. От компанията съобщават, че подготовката на първите обекти е стартирала активно още през декември 2020 г., а от началото на 2021 г. ще бъдат обединени и централните екипи на аптеките Ceiba, Sanita и SCS с тези на SOpharmacy.

Обединението има за цел да подкрепи предстоящата интеграция под общия бранд на придобитите над 150 нови търговски обекта.

От 1 февруари ролята на досегашния управител на всички дружества от структурата на „Ес Си Ес Франчайз“ АД и „Санита Франчайзинг“ АД, Венцислав Маринов, ще бъде поета от Валерия Видулова, понастоящем изпълнителен директор „Ритейл“ в „Софарма Трейдинг“ и управител на дружествата от структурата на „Софармаси“ ЕООД.

Обединеният търговски отдел ще се ръководи от Георги Младенов, който до момента е Търговски мениджър на аптеки SOpharmacy и е с повече от 10-годишен управленски опит в структурите на компанията.

Оперативната дейност на аптеките ще се управлява чрез обединена структура от регионални мениджъри под ръководството на Виолета Баракова, магистър-фармацевт, понастоящем национален мениджър продажби и оперативна дейност на аптеки SOpharmacy.

От компанията допълват, че новият управленски състав на обединената верига е с богат опит и ръководи изграждането и развитието на концепция аптеки SOpharmacy от самото ѝ създаване, като същият ключов екип осъществи интеграцията и на предходните придобивания.

Източник: https://www.economic.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *