Ст. комисар Хаджиев: На територията на Дупница се провеждат няколко полицейски операции

Ст. комисар Хаджиев: На територията на Дупница се провеждат няколко полицейски операции

На територията на Дупница се провеждан няколко полицейски операции. Това каза пред журналисти директорът на Главна дирекция „Национална полиция” старши комисар Николай Хаджиев, предаде Радио „Фокус” – Кюстендил.

Едната операция е за претърсването на определен район, изведен на база на направен анализ на събрани към момента данни по издирването на Янек Миланов. Теренът е от 120 кв. километра. Участват служители на МВР и следови кучета.

Другата операция е по-мащабна, тя се провежда на територията на град Дупница. В нея участват всички контролни орани – МВР, Национална агенция по приходите, Изпълнителна дирекция „Инспекция по труда”, Агенция „Митници”. Селектирани са голям брой обекти и лица, които ще бъдат проверявани.

Изградени са седем контролно-пропускателни пунктове на входно-изходните артерии на града. Включени са и действия по противодействия на конвенционалната престъпност.

Старши комисар Николай Хаджиев заяви, че от получаването на сигнала за изчезването на Янек Миланов до момента са проведени редица оперативно-издирвателни мероприятия и процесуални действия, но към момента не може да се коментира заради образуваното досъдебно производство.

Работи се по всички направления, включително и как е действала полицията в Дупница в самото начало.

Източник: http://epicenter.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *