Paysafe открива нов офис в България

Paysafe открива нов офис в България

Компанията за онлайн разплащания Paysafe стъпва на морския бряг в началото на следващата година с откриването на първия си офис извън София в България – във Варна. В новата локация на компанията с обща площ от 1600 кв. м се предвижда да работят близо 200 служители, ангажирани основно с информационните технологии и обслужването на клиенти от цял свят.

Офисът ще бъде на разположение и на служителите на компанията, базирани в София, като алтернатива в случай, че проявят интерес да работят от Варна.

Компанията разкри намеренията си да увеличи инвестициите си в България с откриването на нов офис още през октомври, като тогава посочи, че като локации се обсъждат големите градове – Бургас, Варна и Пловдив, както и регионите около тях.

Морската столица на България обаче печели компанията най-вече благодарение на

наличието на опитни професионалисти, нови кариерни възможности за хора, работещи в компанията към момента и възможността новият офис да бъде ползван като лятна алтернатива за служителите, базирани в София“, коментира директорът по човешките ресурси Елена Димова.

Вече са обявени и първите отворени позиции за офиса във Варна. Към момента те са насочени най-вече към IT специалисти с опит в Java, Android или iOS разработки, както и за експерти в областта на обслужването на клиенти, владеещи английски, немски, френски или руски език на високо ниво.

Към момента компанията има два офиса у нас – в София, като базата ѝ тук е най-голямата в глобален план с общо около 1300 служители.

Източник: https://www.economic.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *